LA CASA KAPELLEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 22 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Casa Kapellen. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2024 om 0:08 Pizza’s waren lekker, alleen jammer dat ik extra betaald heb voor feta. En dat die vervolgens niet op mijn pizza zat. Voor de rest was het lekker.
9 dec 2023 om 18:49 Het eten kwam op tijd. En het was goed warm
29 okt 2023 om 10:32 Eten kwam ruim 1,5 uur te laat, chickenwings gekregen ipv kipnuggets, een van de pizza’s was koud. De andere wel warme pizza was lekker.
8 jul 2023 om 17:37 2xVoorgerecht duo garnaal/kaas kroket genomen. Komt er enkel één kaaskroket. Nagerecht chocomouse, ook deze zat er niet bij. Speciaal aan de telefoon gevraagd voor kruidenboter erbij te doen, ook deze zat er niet bij. Na bellen niet meer komen brenge
20 mei 2023 om 18:34 My order has not arrived
29 apr 2023 om 21:01 We hadden een pizza salami besteld, maar kregen een compleet andere pizza die helemaal niet lekker was. Aangezien het bezorgen al anderhalf uur duurde, hadden wij geen zin om nog langer te wachten. Erg jammer
23 apr 2023 om 0:41 Eten kwam veelte laat, nadat ik gebeld had moest t nog een half uur, eindstand zou ik pas 21:00 m’n eten krijgen dus hebben we de bestelling maar geannuleerd en hebben we helaas bij een andere zaak eten moeten halen.
22 apr 2023 om 19:11 Het eten wat we besteld hadden was koud en de Chicken Wings die we besteld hadden ‘waren op’, dus dit kregen we niet geleverd.
12 apr 2023 om 18:15 3x besteld nu,.. heel vriendelijke bezorger, levertijd altijd zoals aangegeven, maar vooral: het eten was echt goed, de menu's zijn een goede deal.. als ze dit kunnen aanhouden: beste keuze in de regio putte
4 apr 2023 om 1:52 Ik heb mijn eten niet eens gekregen, 2 uur gewacht en gebeld maar niks, niet normaal, ik zou hier nooit meer bestellen.
4 apr 2023 om 1:37 Magarita was perfect
18 mrt 2023 om 1:26 Lekker gegeten en vriendelijke bezorger! Klein foutje werd tot grote verbazing direct dubbel zo goed opgelost! Bedankt!